Lehet, hogy depressziós vagyok?
Fél évvel ezelőtt jöttem össze a barátommal, nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, de egy hazugsággal kezdődött az egész, lényegtelen mi volt, azóta sem tudom neki megbocsátani, de elengedni sem tudom őt.
Szinte hetente feljön a dolog köztünk, tudom, ha rendesen vele akarok lenni, el kell felejtenem, de nagyon nehéz. Rengeteget vitázunk, de egyikünk sem tudná elengedni a másikat.
Azóta szinte két naponta sírok. Az egyetem is nagyon leterhelt.
Az elmúlt 3-4 hétben fogytam 6 kilót, amúgy is vékony voltam. Nincs motivációm semmihez, nincs kedvem emberek közé menni, régebben nagyon társasági ember voltam, állandóan szomorú vagyok, alig vannak céljaim.
Nem tudom, mit kéne tennem, hogy kijöjjek ebből a helyzetből, bár néha úgy érzem, ahhoz sincs erőm.
Csak elhagyom magam.
Akkor vagyok egyedül jól, ha fizikailag is mellettem van a párom, de tudom, ez nem normális. Nem is voltam régen ilyen. Gyenge. :(
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!