Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azért történnek velem vicces...

Azért történnek velem vicces érdekes dolgok mert komolytalan vagyok? Hogy kellene megkomolyodni?

Figyelt kérdés

Nem is tudom jó rovat e.

33 vagyok :( egyedűl álló de olyan randis és kapcsolati sztorikkal amiken a barátaim ismerőseim jókat derülnek. Volt egy sikertelen sőt durva következményekkel járó lánykérésem.Aztán sok kisebb baleset is ért. Egyszer lefejeltem egy L alaku vasat a homlokomon volt egy L mint looser felirat.Volt sajnos 2 nagyobb is a másodikon 2milliót buktam. Így a saját ház (nekem a panel nem való) elúszott. Baleseteket is megúsztam maradandó dolog nélkűl(fogsorom deformálódott). Sok munkát tevékenységet hobbit kipróbáltam több kevesebb sikerrel. Pl dolgoztam Sziget fesztiválon, most mnasz/fia sport bíróként főleg rallyn de nálam mindig valami fura és vicces történik. Tanfolyamokat iskolákat mondjuk 85-99% os eredménnyel teljesítem. Ami tetszik és érdekel. Sofőrként dolgozom jogsi szerzés közbem (b c) olyanból buktam amiből 1000ből 1 ember. Gondolnátok vidám az életem. Neem! Bohóc vagyok aki a lelke mélyén sír. Vagyis pont hogy a külsőmön látszik. Ritka rólam a normális vidám fotó. (fogaim miatt is) egy öreg életúnt embernek nézek ki. Iskolákhoz még annyit ,hogy 12 évből sokat szenvedtem ,(érettségiig)egy nem nekem való 8osztályos gimibe járattak ahonnan nem volt kiút. Aztán 2év technikusi simán felvettek főiskolára ami félbe maradt. Nyelvvizsgam van(sokaknak azért nincs diplomájuk).

2019. jún. 9. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem őszintén szólva a leírtakról a figyelemhiányos hiperaktivitás zavar jut az eszembe.
2019. jún. 17. 11:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre kedves 1es. Voltam 12évesen egy teszten ami 10 éven aluliakra volt kidolgozva,ottani eredmények szerint nem vagyok az.
2019. jún. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!