Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lamolepet ti hogy hagytatok abba?

Lamolepet ti hogy hagytatok abba?

Figyelt kérdés
A dokimnszerint marol holnapra abbahagyhatom. A tajekoztato szerint is. De en akkoris felek. Sajat tapasztalatok esetleg? Lett valaki rosszul?

2019. jún. 5. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
én is abbahagytam egyik napról a másikra, de nem érzékeltem semmi problémát v változást
2019. jún. 5. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt valami mellékhatásotok mellette, vagy miért hagytátok abba?

Ismerek olyat, aki 20 évig szedte a fázisprofilaktikumát, abbahagyta és 2 nap múlva mániás lett..

2019. jún. 10. 00:13
 3/7 anonim ***** válasza:
azért hagytam abba, mert jobban éreztem magam, nem volt semmi mellékhatás
2019. jún. 10. 01:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bipoláris vagy, vagy másra szedted?
2019. jún. 10. 02:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
borderline
2019. jún. 10. 03:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
En borderes vagyok, egyszer probaltam elhagyni, de eleg sulyos szuicid gondolataim lettek, ennyire melyen meg soha nem voltam, mint akkor. Ugyhogy visszatertem, mert konkretan funkcionalni nem tudtam, egesz nap csak sirtam, szorongtam, duhongtem, nem mentem emberek koze, es azon gondolkoztam, hogy hogyan fogok vegezni magammal. Csodas volt...Szoval itt irtak tobben, hogy siman elhagytak, en azert ezt ovatosan tennem. Nem mindenki ugyanugy reagal, es mindenkepp orvosi felugyelet mellett csinaljatok.
2019. okt. 27. 01:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsonak igaza van!!! Nagykn vigyazzatok!

En bipolaris vagyok papiron, de erosen border gyanus. Egyszer abbahagytam, utana 2 hetig manias lettem es enyem volt a vilag, aztan szo szerint apolasra szorultam honapokig. Nem birtam ellatni magam.

Evekkel kesobb megint felirtak es en megint abbahagytam. Ez volt 6 honapja es semmi bajom. Ki erti ezt??!...

Tenyleg baromira vigyazzatok!

2019. okt. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!