Aki állatkínzó gyerekkorában, az felnőttkorában sorozatgyilkos?
Figyelt kérdés
Vagy milyen ember lesz azokból akik gyerekkorukban állatkínzók?2019. máj. 30. 20:37
11/15 anonim válasza:
A rövid válasz: nem.
Ez nagyon leegyszerűsített összefüggés.
Számos dologtól függ.
Lehetséges, hogy az lesz, de egyáltalán nem biztos.
12/15 anonim válasza:
Olyan ember, akit felkeresek és úgy megkínzom, hogy szenvedjen 3 rohadt hónapig aztán meg kivéreztetem és eladom a húsa nagy részét, a többit meg megetetem a szüleivel. OLYAN BD MEG.
Halálsorra való, élni nem érdemlő mocskos hányingerkeltó férgek. A féreg szó is sértő rájuk.
13/15 anonim válasza:
#7 - mindjárt én is kicsavarlak te féreg :D
14/15 anonim válasza:
Látom azért itt sok emberrel van probléma fejben :D Gyilkolnának meg kínoznának, ha állatokról van szó, az nem baj, hogy ők is gyilkosok lesznek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!