Az normális, ha két nappal füvezés után még mindig hatással van rám? Kezdek aggódni
Hali.
Ugyan májusi poszt, de azért tanulságképp én is le írom a szitut. (Nem használok már egyáltalán füvet és mást sem jó ideje.)
Én mindig rendes füvet szívtam. Tehát nem, nem herbált, varázsdohányt és a többi szemét hulladékot.
Nálam is előfordult többször az, hogy nem feltétlenül bódoltam be/lazultam el a fűtől. De ha igen, akkor is volt olyan, hogy másnap is olyan volt, mintha be lennék állva. Na nem annyira, mintha épp akkor szívtam/dobtam volna el, de azért lehetett érezni.
Kb 5 alkalomról beszélgetünk. Elvileg Indica-i fű volt, de az előtt is mikor szívtam olyat, illetve utána párszor, érdekes mód semmi ilyen jelenség nem volt.
+ Azt meg kell tanulni, hogy füvezés utána nem szabad rögtön lefeküdni, mert szerintem ez volt az oka annak, hogy jelentkezett ez a "mellékhatás". A rögtön úgy értsd, hogy 1 órán belül például.
De mivel írtad/írták, tesi-lelki állapot/betegség erősen függhet tőle. Főleg, ha skizofréniáról beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!