Hogyan tudnék magamon segíteni?
Ne haragudjatok, ha ez egy kicsit hosszú lesz: a srác, aki tetszett arról kiderült, hogy meleg. Teljesen váratlanul ért, de nem annyira buktam ki.
Anyukámmal 10 éve megromlott a kapcsolatunk, azóta folyamatosan szorongok miatta, a suliban romlott a teljesítményem, bár úgy tűnik, az írásbelik jól sikerültek, mégis azt érzem, hogy ez nem elég, pedig fel fognak venni az 1.helyen megjelölt szakomra.
Úgy tűnik, testkép zavarom is van. 166 cm és 65 kg vagyok, úgy, hogy alig eszem valamit.
Gyakran arra gondolok, egyszerűbb lenne meghalnom.
Jártam pszichológushoz is, de anyám sokallta rá a pénzt, szóval abbahagytam. Nem is segített túl sokat.
Nagyon jó anyagi körülnyek között élünk, de tényleg segítségre volna szükségem.
Pszichiáterek esélyes, hogy csak tovább rontanak. Life coach vagy ilyesmi segíthet, ha tényleg jó, köztük is sok a kókler.
Egyetemen vannak pszichológusok, akik általában még hatékonyabbak meg kevésbé vannak kiégve. Minden suliban van olyan akihez lehet menni, közoktatásban nem olyan jók de egyetemen általában jók szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!