Ismertek bárhol az országban olyan rehabot, ami függőségeket kezel? 37/F
Figyelt kérdés
Nyugtató függőségem van,szeretnék felépülni.
Itt már voltam:Intaháza,Emberbarát alapítvány,Kiskovácsi
2019. máj. 17. 15:56
1/6 anonim válasza:
Féluton alapítványra nézz rá vagy neten keress addiktológusokat akik ezzel (is) foglalkoznak, ők hátha tudnak helyet is ajánlani.
2/6 anonim válasza:
Ébredések alapítvány. Harangozó doktornőt ajanlom
Bp kalvária téren vannak
4/6 anonim válasza:
Az Ébredések az borzalmas, tök súlyos betegek vannak ott, aki oda jár mindenkiben csak azt látják, meg nem vesznek emberszámba nagy az esély rá, hogy csak rosszabbul leszel.
5/6 anonim válasza:
Harangozó doktornőt akkor ajánlanám csak, ha már több helyen is skizofréniával diagnosztizáltak, és azon belül is a súlyosabb formáival. Máskülönben nem, mert több bajod lesz utána.
6/6 anonim válasza:
Szigetvári kórházban épültem fel, pont ilyen függőségem volt nekem is! Ajánlani tudom bátran!
Ne az addiktológiára menj hanem a rehabra.
Az ország legjobb rehabja majd meglátod :)
Nagyon emberséges mindenki és lekötnek egész nap csoportok vannak nagyon hasznosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!