Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Használt már valaki CBD-t?

Használt már valaki CBD-t?

Figyelt kérdés

Ami leginkább érdekelne, erős szorongás, benzo származékok elvonási tüneteinek csökkentése, pszichiátriai szerek szexuális diszfunkciót okozó mellékhatásainak csökkentése.

Kérlek szépen titeket, hogy csak olyanok írjanak, akik használták vagy közeli ismerősük használta és tud infókat mondani. Ha külön meg tudnátok nevezni megbízható gyártókat vagy termékeket, azt nagyon megköszönném.

2019. máj. 17. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen használok, bár nem erre, és számos ismerősöm is rendszeresen él vele. Egyikük pont arra, amit írtál: pszichiátriai szerek okozta szexuális diszfunkció ellen, illetve Escitilről is ezzel jött le, mindenféle kezelés nélkül. Én depresszió és PTSD ellen alkalmaztam sikeresen, egy másik ismerősöm pedig a súlyosan pánikbeteg tizenéves kislányát kezelte vele. Nagyon hasznos és hatékony anyag, és semmiféle mellékhatása nincs. Gyártót viszont nem tudok javasolni, mert én itt szerzem be, Kanadában, ahol élek, és a barátaimnak is innen küldtem.
2019. máj. 17. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a kutyámnak adtam egy nagyon jó állatorvos tanácsára, mert a kutyának máj és lépdaganata volt. A doki azt mondta, hogy ismer olyan kutyát, akinél lelassította a daganat terjedését. Sajnos az én kutyám már végstádiumú volt, rajta nem segített.

A megmaradt cseppet a férjem szedte a szorongására, azt mondja, ő nem nagyon érzi a hatását, de nem tudjuk, mennyire szorongana nélküle, és ő kis dózisban, kis koncentrátumban szedi.

Mi Medihemp nevű, német terméket használunk, 10 %-os oldatot, ebből 10 ml 18 ezer Ft volt a Greendoktor nevű boltban.

2019. máj. 17. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, hozzátenném még, hogy a beszerzési helyet nem a doki ajánlotta, csak Pesten máshonnan nem tudtuk beszerezni. A doki egy német weboldalt ajánlott, az általa ismert kutyás onnan szerzi be az oldatot, de most nem találom, melyik volt az. Ha meglesz, linkelem.
2019. máj. 17. 16:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, a gyártó is jó így, hogy orvos ajánlotta. A lényeg, hogy rá tudjak keresni. Első, te is nyugodtan mondhatsz terméknevet vagy gyártót, hátha beszerezhető nálunk is.

Írjatok még bátran :)

2019. máj. 17. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Parancsolj: MOTA CBD Tincture White. A justcannabis.ca oldalról rendelhetsz, feltéve, hogy Kanadában tartózkodsz, és van kanadai jogsid.
2019. máj. 17. 18:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi #5 :)
2019. máj. 17. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
k, hogy véleményt kérjek a cbd olajról. a medihemp hanf complete 2,5%-os olajat javasolta napi 2*1 el kezdjük és 3 naponta emeljem az adagot 2*2, 2*3 csepp és így tovabb. Azt mondta, hogy ha az 5 cseppig eljutunk akkor e-mailben visszajelzést kér. És ha nyugtalan, nyugos az 1-2 cseppnél akkor hirtelen emeljem 5 cseppre.
2019. máj. 17. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!