Ha valaki nagy fájdalmat okozott nekem akkor azt mivel lehet enyhíteni?
Figyelt kérdés
Túlságosan ragaszkodtam hozzá,függtem tőle. Egyben ő okozta nekem a legnagyobb fájdalmat. Alkoholhoz nyúltam de mostanában egyre többet hiányolom. Azóta nem is nagyon akarok már párkapcsolatot,nem is ismerkedem. Mert ez sokadjára sok volt. Leginkább ő hiányzik,viszont nem látom már esélyét hogy valaha is fogunk beszélni vagy újra jóba lenni. Jártam pszichológusnál,az nem igazán enyhítette. Felvenni meg nem akarom vele a kapcsolatot mert szerintem utál és nem is akar velem beszélgetni. Mással is volt már ilyen? Hogyan léptetek túl ezen?2019. máj. 16. 18:46
1/2 anonim válasza:
Milyen érzéseid vannak leginkább, ha a gyermekkorodra visszagondolsz? Jók vagy a rosszak?
Szeretted vagy utáltad azt az időszakot? Hány éves vagy most? Milyen nemű?
2/2 anonim válasza:
Mi az hogy mástól függeni? Önálló ember vagy! Állj a sarkadra, és lépj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!