Ifjúsági pszichiátria?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hét múlva fekszek be és nagyon nem tudom mire számítsak. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? 17 éves lány vagyok amúgy, borderline dekompenzációval és szuicid ideációkkal küldenek be.2019. máj. 13. 21:46
1/2 anonim válasza:
Szia! Hová mész pontosan? Én is 17 évesen kerültem be ugyan ezzel. Most lassan 19 vagyok és nagyon boldog, teljes életet élek. Az Ali utcába feküdtem be, szerintem a legjobb az országban. Készülj fel, hogy többnyire nálad fiatalabbak lesznek, de én szeretem. Édesek voltak a lányok bent :) tényleg nagyon sokat segített nekem, azóta csak felfelé vezet az út. Kitartás!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) én Szegedre megyek, azzal kapcsolatban sajnos még nem nagyon hallottam tapasztalatot sehol:( 22-én megyek be, igazából már nincs mit agyalni rajta, lesz ami lesz
remélem engem is csak pozitív irányba terel ez az egész szitu
2019. máj. 19. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!