Kicsit traumába estem! 2 éve halt meg a gyermekem 3 éves volt! Vele együtt az apukája is meg halt! Hogyan eltetek meg? Volt már valaki így?
Nagyon eset az eső,
A férjem félre ált hogy kicsit csillapodjon az eső mert nem láttunk semmit meg este is volt már,
Elakadás jelző ment az autón , egyszer csak egy nagy csapodas volt, és arra emlékszem hogy szaladgaltam össze vissza hogy segítsek a férjemnek és a gyermekeknek!!!
De sajnos a párom és a gyermekem a karjaiba haltak meg 😫😥
Azóta sem tudok túllépni.
Bele betegszem a végén :(
Jézusom, részvétem :(
Szakembernél voltál?
Őszintén sajnálom, részvétem. :-(
Gyász, veszteség feldolgozásra specializálódott pszichológust érdemes lenne felkeresni.
Sajnálom, részvétem!
Nem éltem meg ilyet hála Istennek, de amilyen gyenge az idegrendszerem, lelki világom, szerintem nem is dolgoznám fel.
Ha van másik gyermek, más családtag, az ö jelenlétük rengeteg eröt adhat.Kitartást kivánok!
Nagyon sajnálom Kerdező!
Nekem 1 éve halt meg a párom es nem megy a feldolgozás.... gyerek halála ennek sokszorosa...
Én sokat olvasok a halál utáni életről, lélekről, ilyen jellegű filmeket nézek. Ez segít kicsit, így hitet ad, hogy a lelke tovább él/új testben születik. Van 2 gyerekem, ők miattuk túlélek, de tudom hogy nem könnyű
Rettentően sajnalom, részvétem!
Mindenképp keress fel egy pszichológust, es semmifelekeppen ne szedj be antidepresszansokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!