Hogy mehetek el pszichológushoz anélkül hogy bárki is megtudná?
Sziasztok
Úgy érzem teljesen magával ránt az évek óta tartó,depresszió. Nemtudok semminek örülni,nincsenek céljaim.
Mindennap sírok,akár egy papírzsepi reklámon is.
Többször megpróbáltam megölni magamat és most is azt fontolgatom.
De azért még sem szeretnék csak úgy meghalni. 3 év után most szeretnék orvoshoz menni,de nem akarom hogy bárki tudja.. Háziorvos,barátok stb
Ez megoldható igy?
20/L
Telefonon foglalsz egy időpontot.
Majd a megbeszélt időpontra el mész oda.
Tényleg ennyire fontos, hogy mit gondolnak a barátok? :( Ne áldozd be az egészségedet emiatt, többet ér. Barátokat lehet még szerezni, egészséget nem nagyon.
Háziorvos meg elvileg titoktartásra van kötelezve. És ő is csak akkor tud róla, ha megnézi a kórtörténetedet, nem hiszem, hogy külön szólnak neki.
RÓlam se tudja senki. Magánhoz kell menni és akkor ha úgy vna akkor kizárólag ő tudja meg te.
De egyébként miért annyira rossz, ha megtudják, miért ez a legnagyobb félelem ebben? Én se kürtöltem szét, de nem látom tragikusnak azt sem ha kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!