Ez depresszió? Vagy normális?
Figyelt kérdés
Régen megműtöttek,és ugye elaltattak valamivel,akkor úgy éreztem,hogy most megszűnik minden problémám,és végre nem tudok saját magamról. Amikor magamhoz tértem,akkor azt kérdeztem magamtól,hogy minek kellett visszajönnöd. Ha a 2 állapotot megnézem,akkor a semmi sokkal jobb volt. Mármint közbe nem volt semmilyen amikor nem tudtam magamról,de így hogy felébredtem,rosszabb volt maga az élet. Nem is akartam volna visszajönni,ha ez egy döntés lett volna.2019. máj. 7. 07:03
1/1 anonim válasza:
Nem tudom milyen az életed és nem érthető ennyiből a helyzet és az érzés amiben vagy. De engem is megműtöttek és mikor máaodszor műtöttek ugyan azzal akkor előtte éreztem azt, hogy elég volt. És szerettem volna műtét előtt azt momdani az orvosnak, hogy nem fogok megharagudni rá ha nem ébredek fel. Felébredtem és nagyon hosszú volt a felépülés. Amig nem voltam elég jól sokszor gondoltam rá, hogy jobb lett volna ott meghalni. Ez természetes érzés nem depresszió. Hogy neked ez miből fakad azt csak te tudod megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!