Mihez kezdjek, ha véget ér a terápia? Még mindig nem vagyok jól.
Nyáron töltöm a 17-et és 1 éve járok pszichológushoz. Szorongást, dühkezelési problémákat és önbizalomhiányt ,,diagnosztizált". Lassan befejeződik a terápia, elkezdjük ritkítani az üléseket. Sokban segített a pszichológusom, például megismerhettem önmagam, könnyebben kijövök a társaimmal, közvetlenebb vagyok a régi énemhez viszonyítva. Viszont a fő problémáimon ő sem tudott segíteni. Az első az étvágytalanság. Van, hogy napokon keresztül képtelen vagyok enni. Sokszor úgy érzem, hogy nincs az az étel a Földön, amit szívesen megennék. Tény, hogy válogatós vagyok, de ezeken a napokon még a pizzát se tudok enni, amit amúgy imádok.
A szorongásom se csökkent, úgyanúgy gyakori a szédelgés, végtagok remegése, heves szívverés. Persze, ez összefügghet azzal is, hogy nem tudok enni.
Ezt elfelejtettem leírni, de akkor most kifejtem.
Ugye, az én pszichológusom munkahelyet fog váltani, ezért vagy le kell zárni a terápiát, vagy pszichológust kell váltanom. De mivel a főbb problémáimon nem segített egy bölcsész diplomával ellátott szakember, ezért elgondolkodtam azon is, hogy pszichiáterhez kéne fordulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!