Miért van az hogy az ember egy idő után már nem tud sírni?
Figyelt kérdés
Nem mondom hogy soha többé nem, de az én esetem pl ilyen, eleve negatívan állok sok dologhoz mert sokat csalódtam és így védem ki a fájdalmat. Ma már egyáltalán nem tudok sírni vagy csak nagyon keveset(é ilyen igen ritkán van, csak ha nagyobb fájdalom ér). Érdekelne ez miért lehet?
20/L
2010. júl. 5. 16:07
1/2 anonim válasza:
Könnyek nélkül is lehet sírni. A fájdalom fájdalom marad, de nem mindenki tudja könnyek által kiadni magából.
2/2 anonim válasza:
Szerintem azért van, mert sokkal nagyobb az ingerküszöböd. Nem érzel akkor fájdalmat, nem dől össze a világ ha történik valami rossz! Egy kis gyerek még rengeteg sír, bármi baja van, de egy idő után meg tudja oldani őket, vagy tudja, hogy minden változni fog, és elmúlik a rossz érzés, stb..
Nyilván ha nagyobb fájdalom ér akkor az átlépi az ingerküszöböt, és kitör belőled a sírás:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!