Pánikosok, fóbiások, társkereső hirdetésbe érdemes kiírni, hogy mi a helyzet?
Ezeket nem lehet valahogy kezelni? Sajnos a betegségek hangoztatása ijesztő elsőre, hiszen még nincs szimpátia, kötődés, keres olyat, akivel kevesebb a nyűg. De ha valaki megszeret, a betegségeddel együtt fog elfogadni.
Nem kell azonnal a te problémáidat a másik nyakába zúdítani, mert ijesztő is lehet. Aki valamilyen hátránnyal indul egy társkereséskor, általában ellensúlyozza mással: igényes külső, intelligencia, jó humor, kedvesség, jóindulat stb.
Ez jó, hogy leírod, otthonülő típus vagy, de ez legyen is elég. Ha komolyabbra fordul a dolog, szépen, fokozatosan ráérsz beadagolni, mi is a helyzet. Akinek tetszel, akinek bejössz, túl fog ezen lépni. Rengetegen élnek betegségekkel, epilepszia, asztma, cukorbetegség stb. Mégis találnak elfogadó társat. Hajrá!
4:
Persze adhat fel.... ha férfi akkor az amúgy is 0hoz konvergáló jelentkezők száma egész pontosan 0 lesz utána.
Ha nő, akkor irreleváns, nem az esze alapján fogják úgyse pickelni, így irreleváns, hogy ezoétikus/vegán/liberális/pánikbeteg/whathever. Ha dugható, akkor kapni fog érdeklődést, egyébként nem.
# 3: Nem minden pánikbeteg egyforma. Én pánikbeteg voltam*, de azért tudtam közlekedni általában. Nem mindig... viszont amikor erősek voltak a rohamaim, akkor otthon is voltak, szóval nálam nem helyfüggő volt.
*Kérdező: nekem pszichológus segített. Évek óta teljesen tünetmentes vagyok. Talán neked is jobb lenne inkább megválni ettől a problémától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!