Laura2.1 kérdése:
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elfogadni magam. Képtelen vagyok rá. Anorexia miatt feküdtem kórházban másfél hónapot, azóta nyílván híztam és nagyon zavar persze ebbe nyílván beleszól a tesképzavarom is. Kicsinek, alacsonynak és kövérnek látom magam. Egy komplett csődtömegnek érzem magam. Mihez kezdjek?2019. márc. 31. 21:36
2/7 A kérdező kommentje:
én és a pszichológus/pszichiáter is próbálkozunk, de valahogy nem megy. Úgy érzem, az egyetlen dolog amitől jobban éreznem magam, az lenne, ha magasabb lehetnék
2019. ápr. 1. 20:41
3/7 anonim válasza:
Nem csak attól vagy jó és szép ha mindenképpen nagyon sovány vagy ezt próbáld elhinni! Tudom egyszerű mondani... De szerintem ez a kulcs csak szerintem. Nem csak a külső szépség az ami megfogja egyik embert a másik emberben. Ha egész életedben ez lesz nálad a téma akkor az szomorú...
4/7 anonim válasza:
Próbáld elfogadni magad olyannak, amilyen fizikailag most vagy (se nem kövér, se nem csontváz), és próbáld tartani magad a jelen súlyodhoz, azaz ne hízz, de ne is fogyj. A többit a pszichiátereddel kell megbeszélned.
5/7 ThisIsNotHuman válasza:
Hán, kg / cm voltál amikor bennt feküdtél?
6/7 anonim válasza:
Ezen csak te tudsz segíteni más nem tudja megtenni.
Próbáld meg magadon a szép és jó dolgokat észrevenni ne azt hogy á már megint híztam á nem áll jól a hajam szar minden .
Mindenkin van valami szép lehet hogy a szád formája vagy a szemed szine szép rajtad ezeket keresd meg és ezekre koncentrálj.
7/7 anonim válasza:
Sajnos a magasság nem olyan dolog amibe csak úgy bele tudsz szólni. Azonban ez nem jelenti azt h idővel nem fogadhatnád el és szerethetnéd magad. Lehet hogy ha ez a pszichológus nem tud ebben segíteni akkor fel lehetne keresni másikat is.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!