Ebben az esetben mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Krónikus depressziósként (szakvélemény, nem öndiagnózis) párkapcsolat kialakítására nem vagyok alkalmas, magánpszichológusra nincs keretem, az ingyenesen hozzáférhetőek terápiája eddig nem vált be. Fogalmam sincs, hogyan gyógyíthatnám meg magam külső segítség nélkül. A szüzességem ténye a saját balfa$zságomra emlékeztet, arra, hogy nem vagyok sem teljes értékű felnőtt, sem méltó a feltétel nélküli szeretetre és az elfogadásra; minél több idő telik el, annál intenzívebben érzem, és csak ront az állapotomon. Nyilván vágyok is a szexre, a gyengédségre. Viszont ha olyan partnert keresnék rá, aki többet nem akarna tőlem, sérülnék, mert kötődni kezdenék hozzá. Komolyan kétségbe vagyok már esve.
Valami ötlet?
2019. márc. 31. 17:16
1/1 anonim válasza:
Hát a depressziód okát kéne megtalálni és meg oldani aztán jön a többi magától ! Az a lényeg legyél boldog egyedül !
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!