Szerintetek mi a megoldás?
25 éves vagyok, látszólag minden rendben van velem, de valahogy úgy érzem még se. Anyám iszik már középiskolás korom óta kb. A családom ezt nem veszi észre vagy egyszerűen nem vesz róla tudomást, ezen felül még van szeretője is. Én ezt végignéztem gyerekként egészen mostanáig. Mostanában nem találom a helyem a világban, már végzős egyetemista vagyok de úgy érzem kóros önbizalomhiányom van. Néha már a depresszió jeleit érzem magamon úgy érzem nincs értelme az életemnek. Nem volt még hosszabb kapcsolatom, mert nem tudok megbízni a nőkben és nincs önbizalmam kezdeményezni. Ugyanez a helyzet más esetekben is hogy nincs egyszerűen meg bennem az a tudat, hogy ezt meg tudom csinálni vagy hogy elérhetek valamit.
A környezetem és a barátaim ebből persze csal annyit látnak, hogy az utóbbi két évben fogytam 10 kilót meg hogy nyúzott az arcom. Igazából ezekről a problémáimról nem is mertem még senkinek beszélni 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!