Hogyan Kapcsoljam ki az agyam?
Minden egyes nap kattog az agyam mindenen! Gátlásos vagyok és antiszociális !
Reggel amikor felkelek elkezdek izgulni és már kattog az agyam!
Mostmár reggelente direkt az utolsó pillanatban érek be nehogy beszélgetnem keljen és a második óra szünetére kicsit feloldódok! Tudom elég durva! Hazajövök és ami történt velem a nap folyamán , azon gondolkodok(pl.: valamiért lebasztak)és egész délután , este amíg le nem fekszek !Holnap kezdődik előröl!
Jelenleg 10.-és vagyok ! Az első évben a beilleszkedés nem igazán sikerült ez miatt !(2 barátom van összesen )
Mindenre rágörcsölök! Múlt héten elment a suliból az egyik barátom és ez adott annyi löketett( gondolom a hiánya így jött ki rajtam)hogy simán bírtam beszélgetni ,még órán is !
De most már rosszabb , megint nem bírok semmit csinálni !
Tud valaki segíteni ?
Orvoshoz majd megyek amint van annyi erőm !
A helyesírásért bocsi izzad a kezem xD!
Azt kifelejtettem hogy szorongok is !
Valamint írtam hogy az első évben nem sikerült a beilleszkedés ! Na ez tolta idáig a helyzetet!
És az otthon töltött időt sem bírom lazán eltölteni !
Hiába tanulok, ps4-ezek vagy bármi ! Kattog ezen folyamatosan az agyam ! Az egész napon! Legalább itthon lehetnék nyugott!
1-hallgass kedvenc zenét,
2-beszélj az osztályfőnökkel,iskolapszichológussal,mutasd meg ezt a föltett kérdést is,
3-menj orvoshoz,nem esz meg,
4-szerezz barátokat.
Szülők mit gondolnak,jól van ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!