Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan mentális beteg...

Van itt olyan mentális beteg aki a betegségéből valahogy előnyt kovácsolt és ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval valaki, aki eredményes tudott lenni, el tudott érni valamit? Bármit, szóval akárcsak saját magához képest viszonyítva valamit.

És még egy kérdés, mert éjszaka már csak valami 2 óránként lehet kiírni kérdést. Szóval nem élnek nektek vissza a betegségetekkel olyanok, akiknek elmondtátok? Hogy mondjuk egy bipolárisnál, borderlinenál, vagy depressziósnál azt mondják jogos konfliktusnál is, hogy csak a betegséged miatt van? Hogy mondjuk neked van igazad és tudod is és leoltanak, hogy jaj már megint a tüneteid jöttek ki?

2019. márc. 27. 00:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amiket felsoroltál diagnózis nekem mind van.

Előny, hogy sokat tanultam erről, és persze a Xanax. Azt szeretem. Nem, nem oltottak le vele. Nem mesélem mindenkinek. Barátaim nincsenek, tehát megúsztam ezt

2019. márc. 27. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Depressziós vagyok, ezért évek óta elhatárolom magam a külvilágtól. Mivel nem járok bulizni vagy ilyesmi, rengeteg időm van olvasni a világ dolgairól. Jól tudok fogalmazni és a helyesírásom sem hagy kívánnivalót maga után, mert sok könyvet olvasok.

Az angol nyelvtudásomat pedig felvittem majdnem C1-re, ami annak köszönhető, hogy a neten sokat olvasok angolul.

Egyébként szerintem a depresszióm abban is szerepet játszik, hogy magasabb az empátiám az átlagnál.

2019. márc. 27. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak a hátrányokat tudnám sorolni. 🙁 Sokszor visszaéltek vele a múltban. Kicsúfoltak meg nem vettek komolyan, lehülyéztek. Pánikbeteg vagyok. Már nem mondom el. Mondjuk már az emberi kapcsolataim is leépültek....így csak a munkahelyen kell titkolni. Nagyon nehéz.
2019. márc. 27. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy leszarod a sok bunkó parasztot.

Ha valakinek rossz napja van, nem te tehetsz róla.

2019. márc. 29. 04:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Személyiségzavaros/depressziós/pánikbeteg voltam. Az előny, ami ebből származott az az, hogy elmentem terápiára és néhány év alatt felépítettem egy olyan személyiséget, amivel tényleg jól tudok boldogulni az életben, sokkal jobban, mintha "normális" lettem volna eredetileg. Nagyobb az önismeretem, jobb a problémamegoldó képességem, kiegyensúlyozottabb vagyok. Ehhez olyan mélyen kellett lennem, ahonnan már sehova nem vezetett út, csak felfelé. És kellett hozzá pár év terápia. De megérte.
2019. márc. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!