17. kerületben rendelő dr ambrus éva veletek is volt megalázó, etikátlan, stb? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Privátban is írhattok nyugodtan.2019. márc. 14. 09:34
1/13 anonim válasza:
Ki ő egy pszichiáter? Hogyan viselkedett veled mit mondott? (Akár priviben is írhatsz)
2/13 anonim válasza:
Nekem is leírhatod, ha gondolod. A kerületben lakom, még régen voltam itt pszichológusnál, de nem volt szimpatikus.
3/13 anonim válasza:
Velem nem volt de kérlek írj akar privát üzenetben hogy veled mi történt köszönöm.
4/13 anonim válasza:
A héten történt hogy nem volt az orvosom és hozzá kerültem. Azt mondta “felfordul magától a gyomról”. Mindezt azért, mert nem ültem le a székre. Első és utolsó találkozásunk volt. Ilyen undorító emberrel még nem találkoztam.
6/13 anonim válasza:
Nem kicsit defektes az a nő. Lekezelő, bunkó, alkalmatlan pszichiáternek. Csak hát elvégezte az iskolát. Neki is biztosan van személyiségzavara.
7/13 A kérdező kommentje:
Utolso, maximalisan egyetertek sajnos! Senkinek nem ajanlom.
2022. máj. 7. 15:09
8/13 anonim válasza:
A hangok biztosan sok érdekeset mondanak.
9/13 anonim válasza:
Inkább szedd a gyógyszereidet, mert anélkül neked meszeltek.
Az egyetlen, aki segíthet neked, az a doktornő. Nekem is ő segített.
10/13 anonim válasza:
Felháborító a stílusa, pont egy pszichiáternek nem kellene lekezelőnek lennie. Párszor voltam nála, elég is volt. Jót még nem hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!