Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Viselkedett már veletek...

Viselkedett már veletek megalázóan pszichiáter?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi történt?

2019. márc. 12. 22:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

Itt mindenki A. É.hoz jár? :)

Nem aláztak meg feltétlenül, de többször előfordult, hogy azt mondták, hogy "na, az {a mellékhatás} biztos nem a gyógyszertől van". De, attól volt. És amikor elhagytam (persze kaptam helyette mást), akkor elmúlt.

2022. máj. 6. 20:52
 12/20 anonim ***** válasza:
13%
Biztos a hangok mondták.
2022. máj. 6. 21:49
 13/20 anonim ***** válasza:
15%
9-es hozzászóló, ha nincs panaszod, miért nem kérsz elektronikus receptet? Ha meg dühös vagy, miért nem mondod meg? Nyilván látja rajtad a dühöt, miközben azt mondod, jól vagy. Hát ez bizarr...
2022. máj. 6. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
9-esnek: én betelefonálok az előjegyzési időpontomban amikor nincs panaszom, és elküldik a receptet. Nem a doktornő adja az előjegyzési időpontokat, hanem az asszisztensnő.
2022. máj. 6. 22:18
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
Szó szerint azt mondta nekem. Ezen nincs mit ragozni. Igazi paraszt.
2022. máj. 6. 22:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Velem sem elsore volt gyoker… nem normalis az a no egyszeruen! Velem az volt a baja hogy hozza jartam, de kozben videken korhazba kerultem a pszichiatriara 1 honapra. Utana ujra mentem hozza es zokon vette amiert eltuntem. Es kozolte hogy akkor jarjak orvoshoz videken es egyszeruen kitessekelt. Egyebkent o az egyetlen pszichiater akinek a rendelesen lattam par duhongo pacienst kijonni. Azt hittem veluk van a baj, amig nem gyokerkedett velem is.
2022. máj. 7. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:
A szóhasználatod ugyanolyan, mint aki a környékünkön lakik. Titkolom előtte, hogy én is odajárok. Csak féláron tudnánk eladni a házunkat, miattad. Nincs olyan nap, hogy ne hallatszódna át, amit rendezel.
2022. máj. 7. 17:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam azon, hogy a XVII. ker.-be költözöm, de atyaég, kik laknak ott. Tisztára Criminal Mind.
2022. máj. 25. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is nagy szenvedést okoz egy ilyen környéken lakó, pusztul minden. Persze joga van nem szedni a gyógyszereket és mindenki más szív miatta. A doktornő olyan kedves, segítőkész.
2022. jún. 4. 12:59
 20/20 anonim válasza:

Ambrus doktornő minden, csak nem kedves és segítőkész.

Aki teheti messzire kerülje el, ha lakóhelyed alapján hozzá tartozol sok jót ne várj.

Az szerintem mindent elmond, hogy a doktornőnek akivel váltva dolgoznak, sokkal több betege van, nem is engedik hogy átkérd magad hozzá, pedig mennyivel kevesebb embernek okozna szenvedést ez az empátia hiányban szenvedő nő.

2024. febr. 29. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!