Szerintetek elmebeteg vagyok?
Figyelt kérdés
Valamiért az öngyilkosság-gyilkosság között ingadozok. Ilyen gondolataim vannak. Váltakozik. Hangulatingadozásaim is szoktak lenni.2019. márc. 10. 06:58
2/5 A kérdező kommentje:
Van rá okom. A suliban bullying áldozata voltam,tehát ott volt szekálás,kiközösítés,bántalmazás. plusz gyerekkoromban alkoholista szülők neveltek. Azt hittem az is kibírhatatlan.
2019. márc. 10. 07:29
3/5 anonim válasza:
Nem vagy elmebeteg. Zárd le a múltat, és koncentrálj valami kellemes tevékenységre, az elmélkedés helyett. Sportolj, tanulj nyelveket, építs terepasztalt, vagy bármit, olvass, zenélj.
4/5 anonim válasza:
2 lehetőséged van. 1 sajnálod magad a múlt miatt és várod, hogy a világ bocsánatot kérjen. Senki nem fog megsajnálni sőt eltaposnak és megdöglesz. 2. Nem gondolkozol a múlton. A jelenre és a jövőre koncentrálsz. A te kezedben a döntés. Te döntöd el a múltad fog meghatározni vagy a jelened
5/5 anonim válasza:
Dehogy vagy elmebeteg! Dühös vagy és elkeseredett, ezt úgy hívják. Természetes érzések, ha gondolati szinten gyilkosságként vagy öngyilkosságként jelennek meg, tulajdonképpen akkor is "normális", azaz nem elmebetegség jele, viszont ilyen esetben már érdemes szakszerű segítséget kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!