Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Autista lehetek?

Autista lehetek?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam ,hogy mért lehetek ilyen.

Zárkózott vagyok nagyon, nem szeretek nagyobb társaságban lenni, nem vagyok az az érzelgős fajta sokszor úgy érzem hogy nem tudok másokkal együtt érezni , nehezen ismerkedtem, szorongás fog el ha nagyobb tömeg előtt kell beszélnem illetve ha új emberek elött, nem szeretem ha átakarnak ölelni , vagy ha hozzám érnek.

Kis koromtol ilyen vagyok iskolában mindig gond volt a viselkedésemmel.Jobban szeretek egyedül lenni, néha azért vágyom társaságra olyanokéra akiket már régóta ismerek.

2019. márc. 8. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem autizmus,egyszerűen csak introvertált vagy. Ez még nem probléma!
2019. márc. 8. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
*nyilván az autizmus sem az
2019. márc. 8. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Egyszerűen csak introvertált vagy. Az autizmus mással is együtt jár.
2019. márc. 8. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha bizonytalan vagy, menj orvoshoz. Itt látatlanban, pár mondat után senki nem fog diagnosztizálni!
2019. márc. 8. 18:02
 5/9 Phoney ***** válasza:
100%

Amit leírtál, az introvertált személyiséggel sem normális/egészséges.

De hogy autizmus vagy egyéb okozza, az ennyiből nem derül ki.

2019. márc. 8. 18:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Néha bolondnak érzem magam hogy ennyire zárkózott vagyok
2019. márc. 8. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Én is azt mondom, hogy ez csak introvertáltság. Nem vagy bolond, csak más vagy, mint a többiek, de nem vagy egyedül. Nem kell mindenkivel jópofizni, úgyis lesz egy-két személy, akiket közel engedsz, nekünk ennyi is elég. Mi ilyenek vagyunk, és kész. Ha érdekel, vannak introvertált blogok, jó olvasgatni.
2019. márc. 8. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Olvass utána az autizmus tüneteinek. Ennyi alapján nem vagy az, de ha ezekhez más is társul, vizsgáltasd ki magad.
2019. márc. 8. 22:25
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ez inkább tömegiszony, az alacsony empátia pedig a neurotipikusoknál is ugyanúgy előfordul. Viszont ha úgy érzed valami nincs rendben akkor vizsgáltasd ki magad.
2019. márc. 16. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!