Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit történik ha esetleg a...

Mit történik ha esetleg a pszichiátrián azt mondom, hogy már láttam 3 földönkívülit?

Figyelt kérdés
ahhoz képest elég nyugodt vagyok. de azért érdekelne ha nem tartanám titokban és elmondanám a pszichiátrián.

2019. márc. 3. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kapnál egy lórúgásnyi adag antipszichotikumot.
2019. márc. 3. 18:32
 2/6 A kérdező kommentje:
az meg mi? totál nyugodt vagyok amúgy. pedig borzalmasak voltak.
2019. márc. 3. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon nagy eséllyel kényszer gyógykezelés, majd utána orvosi felügyelet mellett gyógyszer,ha nem tartod be vesznek vért vagy vizeletet, amiből kimutatják szeded-e, ha nem ismétlődik újra. Kényszer gyógykezelés.

De ha ez a problémád nem jár mással lehet hazaengednek úgy, hogy na egy hülyével több

2019. márc. 3. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy "már láttál"? Ha 4 évvel ez előtt volt, és azóta semmi különöset nem tapasztaltál, akkor semmit nem fognak veled csinálni. Ha múlt héten láttad, akkor alaposan kikérdeznek a körülményekről, aztán az, hogy ezek után mi történik, teljes mértékben attól függ, milyen egyéb tüneteid vannak, miket mondasz még, mit lát rajtad az orvos. (Kényszergyógykezelés biztosan nem, az csak bűnelkövetőknek "jár".)
2019. márc. 3. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Te csak 3-t ?
2019. márc. 3. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:
nemrég. talán pénteken. nem is tudom már.
2019. márc. 3. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!