Ha alkoholra veszem be a Frontint, akkor is elaltat?
Persze, mindkettő hatása felerősödik épp ezért nem ajánlatos keverni és nem is a hozzászokás miatt (mert bármiről le lehet jönni ha a függőség ténylegesen kialakult) hanem a mellékhatások miatt, pl. Életveszélyes szintre csökkenhet a légzésed.
Saját tapasztalatból mondanám, hogy érdemes az ilyen szorongásoldókat min. 1 órával korábban bevenni hosszabb felezési idejük miatt és csak utána 'kísérletezni' piával, azt is módjával. Én egyszer így kevertem hogy xanax plusz jó pár sör, eredmény: ülve elaludtam a széken, nem volt különösebb bajom de soha nem tudhatod.
Nagyon fontos a testúlyod, ha keveset nyomsz, babaadagoktól nagyon rendesen benyomhatsz.
Ennek ellenére (!!) válaszd szét a kettőt, ne kísérletezz a keveréssel. Ha meg ismered az alkohol okozta másnaposság hátrányait, inkább vegyél be még egy frontint és azt is max 3 hétig szedd. A Benzodiazepinek is kemény elvonási tüneteket okozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!