Betterdays kérdése:
Letezik olyan hogy egy no elferfiasodik es nemi akar ferfi lenni?
Figyelt kérdés
Arcszorosodes,nem megfelelo izomtomeg...Hormonnal ez szabalyozhato?2019. febr. 25. 14:33
1/8 anonim válasza:
Igazából nem nagyon értem a kérdést, de van szőrös arcú hölgy ismerősöm. Többet borotválkozik, mint én
2/8 A kérdező kommentje:
Mindig bantottak a testalkatom miatt,de az arcom szep volt.Jelenleg folyamatosan latom magamon a ferfias jellemvonasokat.Nem akarok transz lenni mert nem erzem magam ferfinak es ez szornyu.
2019. febr. 25. 14:39
3/8 anonim válasza:
Van egy kolléganőnk, vállasabb, mint némelyik férfi, mély a hangja, és tök vagány. Nem leszbikus, vagy ilyesmi, csak szegény ilyen. De amúgy jó fej, szóval minket nem zavar.
4/8 anonim válasza:
Bizonyos típusoknál ez alkati dolog, délies típusokat erősebb testalkat, fokozott szőrnövekedés jellemzi. De van hormonális hátterű szőrösödés is. Pl: PCOS betegségnél, de itt a menstruációval is gond van.
Mit jelent a nem megfelelő izomtömeg ? Milyen a testalkatod ?
5/8 A kérdező kommentje:
Vastag vadli feltunoen,szeles hat.
2019. febr. 25. 16:39
6/8 anonim válasza:
Az arcodon kívül máshol is szőrösödsz ? Anyukád vagy a nagyszüleid között volt hasonló testalkatú ? A menstruációd rendszeres ?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen mashol is.Nem nem volt jellemzo a csaladban hasonlo,annyi hogy az ocsem meleg.Valami bibi van velunk.
Mindig rosszul ereztem magam a testemben,furcsan neztek ram es rettentoen megviselt hiszen a ferfiakhoz vonzodok es nonek erzem magamat.
28 evesen erdemes hormonkezelesbe kezdeni?
2019. febr. 26. 10:22
8/8 anonim válasza:
Először ki kellene vizsgálni, hogy hormonális eltérés van-e a háttérben. Endokrinológustól tudsz segítséget kérni ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!