Férjemet fogják értesíteni, ha haza engednek?
Sziasztok,!
A Pszichiátrián fekszem, öngyilkossági kísérlettel. Már holnapután 1 hónap és 1 hete. Nyílton vagyok nem zárton, már pár napja le mehetek sétálni, kimenőm van. Így sacc/kb még meddig tarthatnak bent? A másik kérdésem. Házastársam van felírva legközelebbi hozzátartozónak, akkor Őt értesítik, ha haza mehetek? Gondolom utána még oda kell rám figyelni, de testvéreim dolgoznak, apám nem lát anyám már sajnos nem él. Csak a férjem a legközelebbi hozzátartozóm, bár utóbb nem akartam beszélni vele még telefonon sem. Elutasítottam a hívását, félek megharagudott rám. Most akkor ha férjem sem vállalná a felelőséget értem, akkor az esetleg, ha testvérem kivisz aztán egy két nap után elmegyek apámhoz az úgy baj? Férjem szeret, nem is arról van szó, de nem akarok vissza menni hozzá. De férjem van feljegyezve legközelebbi hozzátartozóként.
sacc/kb kérdezd meg az orvost
"Gondolom utána még oda kell rám figyelni" - amennyiben felnőtt, értelmes ember vagy, és nem pórázt igénylő öleb erre nincs szükség.
Kiszonom a valaszod akkor azt teszem.
Csak igazabol itt nem ugy mukodik mint masik osztalyokon, hozzatartozo kiseretevel engednek csak ki. De felek, hogy ferjemet nagyon megsertettem. Masra nem szamithatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!