Tavaly többször volt olyan, hogy hetente 2-3nap max 200kalóriát ettem, akkor voltam 180cm-hez 88kg körül.Ez szeptemberig nem jött elő..Szeptemberbe áttkerültem egy másik iskolába ahol kisebb sikerrel ugyan ezt próbáltam de mindíg visszahíztam.Novembertől decemberig leadtam 10kg-ot azzal a módszerrel hogy többször volt hétköznap hogy semmit sem ettem, maximum levest, és hétvégén zabáltam.December végéig megmaradt a 78-80kg, és most január kb közepétől ismét elkezdtem nem enni, csakis hétvégén , de akkor ismét sokat.A héten minden nap ettem(hétköznap max 300kalóriát, hétvégén ismét zabálás) és ki is hánytam.(jelenleg 73-74kg körül vagyok) emellett egy nap többször is megmérem magam és lelkiismeretfurdalásom van ha eszek emellett eszméletlen kövérnek is érzem magam hiába mondják hogy sokat fogytam..
Étkezési zavar. Az nem tesz jót ha koplalsz aztán zabálsz mert a sok éhezés miatt a szervezeted mindent elraktároz zsír formájában. Próbáld ki azt, nekem az vált be, hogy reggeliztem és ebédeltem rendesen de a vacsorát elhagytam. kenyér tésztát felejtsd el. Jobban is fogod érezni magad. DIétázol is de nem éhezteted magad.
2019. febr. 23. 18:46
2/6 A kérdező kommentje:
Valamiért képtelen vagyok arra hogy hétvégén ne zabáljak és aztán ne hányjak..Tésztát egyeltalán nem, kenyeret pedig nagyon ritkán eszem..
2019. febr. 24. 20:04
3/6 anonim válasza:
Ez már étkezési zavar igen.
2019. febr. 24. 23:22
4/6 anonim válasza:
Igen, ez az. Én voltam anorexiás, nekem segített, hogy dietetikussal felvettem a kapcsolatot. Meg voltam róla győződve, hogy majd a roborálás első heteiben rám jön azonnal 10 kg; a segítségével apránként híztam és közben barátkoztam a hízás gondolatával és fokozatosan mertem egyre többet enni, míg végül egy átlag emberként étkeztem egészségesen. Normális testsúlytartományba híztam. Ezt javaslom neked is, keress fel dietetikust.
2019. febr. 26. 21:41
5/6 anonim válasza:
Az is segített, hogy beléptem egy, az étkezési zavarosokat a gyógyulásban segítő FB csoportba, ahol láttam, mindenkinek ugyanazok a gondolatai, félelmei és meg tudtam velük beszélni a dolgokat. Jól esett, hogy akármit írtam, ők megértettek és tanácsot adtam, illetve én is segíthettem másokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!