Mi oka lehet annak hogy egy nárcisztikus valakivel évekig párkapcsolatban van, míg mással csak pár hónapig?
Figyelt kérdés
Vagy lehet akivel évekig van párkapcsolatban, ott az eldobás után visszakönyörgi magát a másik? Míg a másik már az első dobás után nem foglalkozik vele?2019. febr. 18. 15:13
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Ez is lehet az oka, vagy az, hogy sajnálatból nem dobja ki. Aztán addig húzza, amig őt fogják kidobni.
2/5 A kérdező kommentje:
A nárcisztikus szerintem nem tud sajnálni.
2019. febr. 18. 15:21
3/5 anonim válasza:
Párkapcsolat: mint az a nevében is benne van - kettőről szól, tehát a nárcisz mellett lévőről is. Lehet, hogy valaki jobban elviseli és szerelmesebb, a másik meg feladja, hogy ez nem megy. A 2. és a 3. kérdést nem értem, de mindegy.
4/5 anonim válasza:
Akivel évekig párkapcsolatban van, valószínű hogy szerelmesebb és/vagy gyengébb személyiség, nem lát a dolgok mögé rendesen. Aki meg csak pár hónapig tűri el, lehet nem annyira szerelmes, vagy jobban résen van
5/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy egy ilyen személyiségű(zavaros)ember teljesen a hatalmába tudja keríteni a párját, észre sem veszi csak mikor már teljesen tönkretette mind lelkileg, mind idegileg. Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!