Mit tegyek ha kicsit újra vágyom arra hogy kárt tegyek magamban?
Semmi baj. :) Biztosan már az is segített, hogy leírhattad. Valamennyire megértem a helyzeted. Ez az egész kicsit olyan, mint az alkoholizmus: nagyon nehezen lehet átkondicionálni, hogy ezek az emlékek ne úgy jöjjenek vissza, hogy igazából akkor milyen megnyugtató volt. Pár éve nekem is visszajött, akkor addig nem sikerült megnyugodnom, ameddig nem mentem el és szúrattam két piercinget az ajkaimba. :) Esetleg ezt kipróbálhatod te is, nagyon szerettem az arcomon viselni az emlékeim.
Bár még én is csak 26 vagyok, szerintem teljesen jó úton jársz és nem baj, ha néha visszajön a késztetés, mert igazán mindenkivel megesik. De vannak más utak, ahogy le lehet ezt rendezni. Bár ha rám hallgatsz, akkor nem ingerled magad a régi zenékkel, az nem sokat segít. :D
Nekem is volt egy ilyen korszakom. És volt vagdosós zeném is. Nekem az segített hogy ne essék vissza, hogy arra gondoltam, nem akarok több heget. Takargatni magyarázkodni mindenkinek.
Elég csúnya a karom. És egyébként azóta ért elég sok fájdalom hogy ne akarjam szándékosan tetézni a dolgot. Ne hallgasd azt a zenét. És gondolj ennek a dolognak a rossz oldalára. Pont ahogy előttem írták, jobbnak tűnik így vissza gondolva mint akkor volt. Nekem is most hogy elkepzelem, mit okozott, milyen érzés volt. De azt is tudom milyen következményekkel jár. Ne csúfítsd tovább a tested. Nem éri meg. 5 évig kibírtad. Nosztalgiázz, aztán felejtsd el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!