Volt már valakinek itt alvási paralízise? Szeretném, ha mesélnétek róla, mit éltek át, hogyan élitek meg.
nekem heti szinten van, már nem zavar, megszoktam
a leggyakoribb eset, hogy azt álmodom, hogy egy sötét lépcsőházban megyek, ahol furcsa zajok vannak
elérem végre a kapcsolót, de már itt érzem hogy a testem nem reagál, félig fent vagyok, de az álom megy tovább
nyomom a kapcsolót, semmi nem történik, de a zajok erősödnek
végül az álomban is rámjön egy paralízis
kb 40-50 másodpercig fekszem így, majd egyszer csak egy hirtelen mozdulattal felébredek
#2. Villanykapcsolós élmény nekem is van sokszor, álmodni is szoktam, hogy kapcsolgatnám, de nem történik semmi. :)
Mostanában nem szokott lenni paralízisem, de korábban gyakran volt. Én úgy éltem meg legtöbbször, mintha valaki, akinek emberfeletti ereje van, leszorítana, később már fájdalmat is okozott, én úgy éreztem, szándékosan. De nem féltem, csak bosszús voltam miatta, mindig próbáltam lerázni, de nehezen mozdultam.
Aztán volt Eredet szerű élmény is. Álmomban felkeltem, és járkáltam a szobában, de rájöttem, hogy álmodok, és próbáltam felkelni, de megint csak álmomban ébredtem fel, és ez így ment 4x, 5x, míg végül próbáltam rázni a fejem (nem ment), hogy ébredjek már fel végre igazából.
Nekem is volt olyan, hogy beszéltek hozzám, egyszer a falból jött a hang, mintha egy régi rádióból szólt volna egy férfihang, de hozzám beszélt, ismeretlen nyelven, amit nem értettem, de féltem tőle, mert tudtam, hogy gonoszságokat mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!