Skizofrén vagyok?
Figyelt kérdés
Olyan érzésem van, mintha a szekrényemből valaki figyelne düllett szemekkel és piros.. de csak este.. meg olyan hogy amikor anyukémák alszanak akkor "elhiszi" az agyam hogy ott áll 2 földönkivüli az ágyuknál.. ilyen érzésem van..2019. febr. 4. 01:53
1/7 A kérdező kommentje:
Anyukámék*
2019. febr. 4. 01:54
2/7 anonim válasza:
Ez nem skizofrénia. Inkáb paranoid tünetek. Én a helyedben elmennék egy jó pszichológushoz. Hosszútávon a tévképzetek nagyobb najt is okozhatnak.
3/7 anonim válasza:
Pszihológus!!!! Az ilyen az nem játék! Kialakulhat belőle! Ne várd meg, hogy ne lehessen visszafordítani!
4/7 anonim válasza:
Nem, nem vagy skizofrén.
De lehet, hogy tényleg keresned kellene egy pszichológust, bár így nem tűnik komolyabb problémának. Mióta tart?
Klasszikus kérdés, de horrorfilmet néztél mostanában? Hány éves vagy?
5/7 anonim válasza:
Ez inkábbfélelem stb. A skizofrén más. "Akarsz beszélni róla?"XD
Nekem is vannak fura gondolataim, de majd elmúlik ha tudod hogy nem igaz
6/7 A kérdező kommentje:
19/F.. De inkább este vannak ilyen érzéseim...nem félek mert tudom hogy nincs ott semmi.. de az agyam úgy 'érzi' mintha lenne.. Furcsa :S
2019. febr. 4. 19:21
7/7 anonim válasza:
Zsiráf akkor nem volt még amúgy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!