Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudnátok ajánlani jó pszicholó...

Tudnátok ajánlani jó pszichológust?

Figyelt kérdés

Szeretnék elmenni pszichológushoz, amiatt a rettentő sok rossz emlék miatt, amit szeretnék kibeszélni/rendbetenni magamban. Úgy vélem, nem egészséges magamban tartani örökké, néha csak úgy beugranak a rossz emlékek, traumák, és nem tudok aludni tőlük...

Vannak napok mikor elég szomorú vagyok, de van mikor jó pár hónapig nem is gondolok a történtekre. Ha viszont eszembe jut, végig kísérti a napomat, összeszedetlen leszek. Mára már azért kitudom jelenteni, hogy boldog vagyok, mindenem megvan, kis átlagos boldog élet. :)

Azért jó volna beszélni egy hozzáértővel, egy érzelmes, női pszichológust keresek, úgy érzem egy nőnek jobban megtudnék nyílni. Tudnátok ajánlani egy hölgyet, itt Budapesten? A legjobbat szeretném, aki a legjobban ért a szakmájához.

+ szeretném megérdeklődni, hogy ha elmondok neki valamit, ugye azt másnak ténylegesen nem adhatja át? Teszem azt, valaki bántott engem, ugye nem fog feljelentést tenni?

Köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 26. 00:41
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Miért gondolod,hogy csak nö érthet meg?A jó szakember lehet férfi is.Amig eljutsz egy neked szimpatikus szakemberhez,addig gondolkodj el azon,hogy kerültél abba a kellemetlen helyzetbe.Mi vezetett oda,milyen tulajdonságaid azok amin változtatnál,hogy ez ne történjen meg.Tudom,hogy egyedül nehéz,pedig majd neked kell szembe nézned a problémáddal.Segieni szerettem volna ezzel a pár mondattal.
2019. jan. 29. 13:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm a segítséget, elfogok gondolkodni rajta.

Amúgy biztos vagyok benne hogy lehet jó szakember egy férfi is, szimplán csak úgy gondolom hogy jobban érezném magam egy hölgy társaságában, nyitottabb tudnék lenni.

Ennyi. :)

Szóval, tudnál névszerint is ajánlani egy hölgy pszichológust?

2019. febr. 4. 01:51
 3/3 anonim ***** válasza:
48%

Az, hogy nő, vagy férfi, közömbös. Ami nagyon fontos, hogy a pszichológus kiképzett terapeuta legyen, első sorban mélylélektani módszerekben (KIP, ego-state. regresszió, Bradshaw, Rossi, Ericksoni)

Ha kiképzés nélkülit választasz, nagyot csalódhatsz.

2019. febr. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!