Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikor múlik el a Frontin...

Mikor múlik el a Frontin elvonási tünet?

Figyelt kérdés
Múlthét vasárnaptól kezdtem csökkenteni a Frontin adagját. Reggelit adagot csökkentetem. Hétfő óta, mindig délelőtt, furcsán érzem magam, ma is furcsán érzem magam. Addig amíg déli Frontin adagot, be nem veszem akkor már, elmúlik ez a furcsa érzés. Ez a délelőtti furcsa érzés miatt, nem tudok sehová menni. Hány nap múlva fog elmúlni elvonási tünet? Mit csináljak hogy elmúljon ez a furcsa érzés? Azért fontos, mert január végén délelőtti időpontra kéne mennem ügyet intéznem messze helyre. Ahol kitudja, mikor fogok végezni. Így meg nem tudom addigra jobban leszek.

2019. jan. 12. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hétről hétre kéne csökkenteni 0,125mg-mal (tehát egy 0,25-öst felezve), szerintem ettől gyorsabban nem szabadna.
2019. febr. 13. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:

hogy haladsz?

nekem közel fél év volt,

nevetségesnek is találtam mert jött a tavasz, jobban éreztem magam meg minden aztán nyárra már elvoltam nélküle, októberben meg kezdődött előröl, most megint függő vagyok és nagyon zavar...

szóval az eddigi saját tapasztalatom alapján inkább mondanám hogy SOHA,

szünetet lehet tartani, de örökké függ tőle a szervezet... :/

2019. febr. 13. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem a szervezet függ tőle, te fügsz tőle érzelmileg.
2019. máj. 1. 08:50
 14/15 anonim ***** válasza:

nem egészen, az érzelmeknek ehhez nem sok közük, inkább az agyban dől el, pontosabban az agy kémiai egyensúlya borul fel gyors megvonás esetén...

2019. máj. 2. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:
oké, köszi :)
2019. máj. 2. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!