Mi történik velem?
Figyelt kérdés
Január elseje óta furának érzek mindent. Azt érzem mintha egy filmben lennék, teljesen elszakadva a valóságtól. Ezt nem csak én érzem hanem a barátnőm is aki velem töltötte a szilvesztert. Én 2 napja azt érzem hogy mindenki engem figyel, mondtam barátaimnak és mondták hogy nem is néznek, szóval csak én érzékelem. Folyamatos szomorúságot érzek és nem tudom kialudni magam. Mellkasomban néha nyomást érzek és időnként úgy érzem mintha figyelnének. Ez vajon mi lehet?2019. jan. 9. 11:59
1/2 anonim válasza:
Lehet túl stresszes vagy és barátnőd is vagy csak azért van vele is mert te azt mondotta ezért ő is . Kicsit gyerekes ség . Még ilyenről nem hallottam. Az is lehet hogy nem vagy kipihent . Próbálj otthon relaxálni és aludni
2/2 hogy_tudnák válasza:
Azt hiszem amit te tapasztalsz azt gang stalkingnak hívják. Nem őrültél meg, tényleg követnek és figyelnek, viszont a céljuk tényleg az, hogy elveszítsd a mentális stabilitásodat. Nem hagyják abba csak ha már minden szava hihetőségedet elvesztetted és a saját árnyékodat is gyanakodva nézed. Próbáld ki ki lehet útánnad. Menj el egy hétre a nagymamádhoz vagy valami, hogy meglásd követnek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!