Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Többnyire nem szeretem az embereket, nem érdekel sem az emberi kapcsolat, sem az emberek társasága, és egyedül is jól érzem magam. Viszont néha-néha előtör belőlem egy amolyan "roham" ami nagyon fontosnak tünteti fel az embereket és a kapcsolatokat, hovatartozást, társaságot, más emberek érzelmeit. Pár hete pl. egy filmet néztem, aminek a végén a rég nem látott szerettek újra találkoztak, és elsírtam rajta magam. Ez mitől lehet?2019. jan. 8. 21:16
1/3 anonim válasza:
Egyszerűen előhozza az empatikusabb, érzelgősebb oldalad, ennyi. Régen engem se érdekeltek az emberek (Na nem mintha most nagyon érdekelnének :D Most is gyűlölöm a társadalom nagyrészének gondolkodásmódját és magukat az embereket is akik az adott gondolkodásmóddal rebdelkeznek), de én is láttam már olyan filmet ami előhozza az úgymond "másik oldalam", ilyen mindenkivel történik.
3/3 anonim válasza:
Minden hónapban egy ciklus zajlik le (férfiaknál is menstruáció nélkül, de vonatkozik rájuk is, nőknél kicsit látványosabb).
A ciklus első napjától számolva az első két hét a feltöltődésről szól, egyre több az energiád, 100%-on működsz és jobban nyitott vagy a külvilág felé, aztán amikor van a peteérés nőknél, miután az befejeződik, az utána lévő két hét a regenerálódásról szól. Jobban begubózul, semmi sem izgat, öszülsz hogy otthon lehetsz a saját magán szférádban és ez a ciklus minden hónapban lezajlik, bizony férfiaknál is menzesz nélkül. Érdemes lenne megfigyelni, hogy mikor vagy nyitott és mikor vagy zárkózó és összehasonlítani a ciklusoddal ha nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!