Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudtok ajánlani Győrben jó...

Tudtok ajánlani Győrben jó pszichológust?

Figyelt kérdés

Azt olvastam egy másik kérdezőnél, hogy 18 éves kor alatt ingyenes, ez igaz?

Szüleim tudta nélkül el tudnék menni?

(16 éves vagyok)

2019. jan. 8. 15:59
 1/4 Cute_Psychopata ***** válasza:
Győrben ugyebár van gyermek és ifjúságpszichiátriai gondozás és szakrendelés. Van lehetőség nyilt csoporton való részvételre, ezt egy pszichologus csinálja,a csoport belőle és a pszichiátrián lévő "gyerekekből" áll, na meg persze azokból akik csatlakoznak mivel ez egy nyílt csoport. Én is járok. Szerdánként 14:00-15:00-ig tart. Feltudod ezt a számot hívni ahol eltudod mondani miért szeretnél oda járni +36-96/507-985. Az ottani pszichologus (aki a csoportot tartja) elég rugalmas, talán ő eltudja neked mondani hogy milyen lehetőségeid vannak úgy pszichologushoz járni hogy a szüleid ne tudják meg. Viszont, az biztos hogy ha esetleg gyógyszeres kezelésre szorulsz, oda kell a szülői beleegyezés. UI.: Ha lusta vagy akkor a számot ha felhivod eltudják mondani tudsz-e ugy pszichologushoz járni hogy a szüleid ne tudják. Túl sokat pofázok, remélem tudtam azért segíteni:DDD
2019. jan. 23. 16:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Egy egész csoport előtt kell megnyílni?

Vagy hogy történik?

Mert nekem az biztosan nem menne😶

2019. jan. 23. 20:58
 3/4 Cute_Psychopata ***** válasza:
Nem, ne úgy képzeld el hogy most mi körbe ülünk és elmondjuk hogy mi fáj nekünk. Az elején egy 10/ megkell mondani hogy érzed magad. Majd feladatok vannak hogy több önbizalmunk legyen, meg hasonló. Nem tudom mi a problémád így azt sem tudom megmondani mennyire segítene ez az egész.:c
2019. jan. 23. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem, ez nem az amit én keresek.

De köszönöm a válaszod:)

2019. jan. 23. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!