Nem hat a Stimuloton? Még mindig sok a mellékhatása. Pénteken lesz 4 hete, hogy szedem
Este 2x0.5 Frontin kell, hogy elaludjak, plusz 0.5 Helex, hogy ne keljek fel hajnalban. (Raerek aludni itthon vagyok, nem kell mennem hajnalban melozni).
Lassan 4 hete szedem, elso ket hetben semmilyen mellekhatasa nem volt, aztan a 3ik hettol beindult.
Almossag, kabultsag, izommerevseg, ejszakai reggeli hatfajdalom, hasi fajdalmak. Ma pl hajnalba felriadtam arra, hogy faj a hatam a hasam mindenem, elkezdtem kavezni ha mar fenn vagyok. Erre bekabultam bealudtam fel 11ig.
Azota hullamokban erzem a hulla faradtsagot, elszunyokalok majd felriadok.
Ez mind mellekhatas. Na de 3 het elteltevel jonne ki? Addig semmi?
Azt mondod?
Vajon meddig fog gyotorni még a doki?
Szerinte keves ido telt el.
Stimuloton 50 mg. Szerintem keves az adag, meg fogom emliteni a dokinak hogy emeljunk. Mert ez igy kokemeny szenvedes.
De miert nem volt az elso ket hetben joforman semmi mellekhatas. Ugy orultem neki. Aztan egyszer csak berobbant minden egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!