Ez súlyos depresszió? Mit kellene tennem? 18/F
Itt a gyk-n keresel önigazolást? "olyan depis vagyok, mingyá öngyi leszek!"
Otthon senkit nem érdekelsz? Nem foglalkoznak veled? Te próbáltál segítséget kérni bárkitől is, pl suli pszichológus?
Tavaly vizsgaidőszak körül jött rám pont ez. Ugyanígy éreztem magam. Akárhova hívtak barátaim, kitaláltam valamit, hogy miért nem érek rá. Szerencse, hogy ott volt egy barátnőm, aki rádöbbentett, hogy az életben több van, mint amit én hittem. Kirugdosott az állapotomból, nem beszélve a komfort zónámból. Nagyon hálás is vagyok neki ezért ,mert azóta munkát is találtam, az jegyeim sokat javultak.
Az a tanácsom, keresd a jót az emberekben és vedd magad körül olyanokkal, akik nem csak a negatívumokról beszélnek (észrevettem, hogy nagyon sok magyar párbeszéd 90%-ban csak a rossz dolgokról szól, ezért is van nagyon sok külföldi barátom. Az ő mentalitásuk annyira más, hogy ezzel együtt én is változok jobb irányba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!