Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bulimiás vagyok. Legtöbbször...

Bulimiás vagyok. Legtöbbször kézzel tömöm magamba az ételt, dobozból, zacskóból, amiben a kaját megveszem, nem is emlékszem mikor ettem utoljára asztalnál ülve, szépen megterítve. Ez nálatok is van így, akik bulimiások vagytok?

Figyelt kérdés

2018. dec. 19. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Attól még káros az életstílusod mert ide jön a 13 éves kisgyerek és azt hiszi ez egy tök jó dolog. Közben az emésztő rendszered meg a nyelőcsöved simán szanaszét lehet maratni akár 1 hét alatt akinek mondjuk nem olyan edzett. Szóval írogasd a füzetedbe hogy milyen fas za dolog és ne a fiatalok agyát mosd hülyeségekkel.
2019. febr. 1. 01:36
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Csak egyet tudok érteni az előttem szólóval. Ez egy betegség, nem egy életstílus. Attól, hogy itt dicsőited, meg más kérdéseknél Istenednek nevezed ezt a "Mia életstílust" más, aki túl fiatal vagy túl törékeny, komolyan veszi. Tényleg nem aggódom érted, csak miután egy kérdésnél odaírtad egy lelkileg instabil, vékony embernek, hogy dagadt a feltűntetett súlya alapján és 36-37 kg-nak kéne lennie, láttam, veszélyes vagy, mert csóri ember meg elhitte. Kezdj bele egy anonim blogba, amit nem raksz publikusra, írd le egy füzetbe ezt a sok "Mia Pia Hol a Pia Okádni De jó szia mia" ökörséget. És állj le a toborzással - a követő gyűjtés azzal egyenlő, hogy megbetegítesz mást... MERT EZ EGY BETEGSÉG. Legyél beteg, de ne tedd azzá a törékenyebbeket.
2019. febr. 1. 04:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezek a rímek te. :'D
2019. febr. 5. 08:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy próbáltam a Mia életstílusnak utána nézni hogy ez valami bulímiás hóbort, kategória vagy mi ez?? De gyakorlatilag semmit nem találtam csak egy csomó mia videót és mia előadót. Valaki elmondaná hogy a mia hogy a pic sába kapcsolódik a bulímiához?
2019. febr. 5. 13:34
 15/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy próbáltam a Mia életstílusnak utána nézni hogy ez valami bulímiás hóbort, kategória vagy mi ez?? De gyakorlatilag semmit nem találtam csak egy csomó mia videót és mia előadót. Valaki elmondaná hogy a mia hogy a pic sába kapcsolódik a bulímiához?

A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad.

# 16/16 Időpont ma 13:34"

---

Arról szól, hogy valaki tudatosan csinálja azt, amit egy bulímiás. Ő nem betegnek gondolja magát, hanem "egy életstílust követ".

Ezt vagy

a. úgy érzi, követnie kell, mert ő nem olyan szerencsés, mint a többiek, hogy rendesen étkezhessen

b. imádatból követi (mint ahogy "# 9/16 Időpont 2018. dec. 21. 14:08")

Rendszerint arról szól, hogy az illető jól behabzsol mindent és kihányja. Aki ezt imádatból követi annak megnyugvást ad az önhánytatás.

Néha ezek az emberek csatlakoznak csoportba és egymás között megbeszélik, hogy ki mivel ette magát tele és hogyan hányta ki.

Ők nem gondolják magukat betegnek, egy életstílust követnek az elmondásuk szerint; a céljuk vagy súlyt fenntartani vagy fogyni.

Ennek a másik fajtája, amikor valaki az Anorexiát követi, mint életstílust. Ők az ANA-sok. Pepitában ugyanaz, minta fent írtak, csak ők nem behabzsolnak mindent és hánynak, hanem koplalnak vagy alig esznek valamit és rengeteget mozognak. Ha vannak ilyen életstílust követő barátnőik (áltaslában a neten összekapart), megbeszélik egymás között a terveiket, illetve, hogy aznap hány kalóriát ettek, mennyit mozogtak, stb.

Egy Anorexiás vagy Bulímiás általában nem mondja magáról, hogy beteg, de azt, amin átmegy, általában nem életstílusként fogja fel. Aki Miás meg Anás annál veszélyesebb a helyzet; egyrészt ők könnyebben belerántanak a betegségbe mást (lásd pl a bulímiát valami jó buliként előadó kommentelőnket) másrészt ők nehezebben veszik észre, hogy baj van, mert... hát életstílusnak gondolják a betegséget.

2019. febr. 5. 14:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Aha akkor most 2 új dolgot tanultam. :D Hogy akik szándékosan csinálják azok miasok és anasok. Mondjuk utóbbi inkább úgy hangzik, mint aki az anális szexért van oda. Először azt hittem hogy le vagyok maradva és volt valami ókori vagy középkori mia nevű istennő aki bulímiás volt. :'D ezt a mia istennőből feltételeztem.
2019. febr. 5. 17:32
 17/17 anonim ***** válasza:
"anális szexért van oda" :DDDDD
2019. febr. 5. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!