Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerencsejátékról való leszoká...

Szerencsejátékról való leszokás? Hogyan?

Figyelt kérdés
Pár napja nyertem lottozoban megjátszott szelvényen kissebb összegből 72ezer ft-ot. Na most azt szépen 2 napja interneten visszais buktam a bet365ön, elsö nap 20at, második napon 32-t,ma pedig 15-t. Úgy érzem itt kell abba hagyni! Nagyon bosszant! Valakinek esetleg tapasztalat,vélemény?

2018. dec. 16. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Addiktológushoz érdemes fordulni, ők ezzel is foglalkoznak, illetve van aki foglalkozik ezzel a fajta függőséggel.
2018. dec. 16. 17:21
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jó stratégiát követtél. 72 E nem egy nagy összeg, épp ezért kiváló lehetőség arra, hogy pl az ember egyszerre játsszon meg számtalan kombinációt, amit máskor nem tenne meg ekkora összegért. Mondjuk én ebből vettem volna 288 db lottószelvényt ez pl a 4-es esélyedet 1:350-re növelte volna. (1,7 M Ft volt)
2018. dec. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!