Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmekezetkiesesem van? Mit...

Elmekezetkiesesem van? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy kihagy az agyam neha, vagy nem tudom.

Pl. most egyedul vagyok itthon, gepemen neztem filmet es miutan vege lett, akkor megdobbenve tapasztaltam hogy a tv ki lett kapcsolva, pedig megvagyok gyozodve arrol hogy nem nyomtam ki. De maskor is volt ilyen, mikor Pesten voltam muterommal, keressuk a kulcsot, sehol nem talaljuk, tok ideg vagyok hogy hova tehette es kiderult hogy a taskamban volt! Nem emlekeztem egyaltalan ra hogy eltettem. Vagy hogy elmentem zuhanyozni este es hogy amikor kijovok villany le van kapcsolva, pedig azt hittem felkapcsoltam. Ezek lehet nem nagy dolgok de azert kicsit megremitenek. Mitol lehet ez? Eleg stresszelos vagyok egyebkent, meg sokszor faradtnak erzem magamat, aluszekonynak, 3x eljarok edzeni minden heten, ha valaki kerdezne hogy sportolok e. Talan vitaminhianytol lehet vagy csak kikene magam pihenni jobban, vagy orvos ? Bar ezt nem hiszem mert nem dolgozok szinte csak itthon vagyok sokat.

Koszonom elore is!

2018. dec. 11. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#7 Aztán a háziorvos qrvára tudja ám milyen mellékhatásai vannak egy központi idegrendszerre ható szernek :D mikor benne van a listában.

Másrészt még a kutatóknak sincs igazán fogalma hogy és mire hat.

Az antidepresszánsok borzasztó hatnak kb, amiről nem is tudunk. Egyik ilyen a belek pl... ezen felül számtalan agyterület és pálya van, amire hatással lehet összetett módon.

Egyébként a moclobemide amit szedsz, az USA-ban nem FDA engedélyezett gyógyszer. Ezzel nem azt mondtam, hogy káros lenne, csak nehogy már elbagatellizáljuk.

Teljesen marhaság amit mondott a háziorvos, meg a pszichiáter is. Egyáltalán NEM gyenge gyógyszer, csak a hagyományos irreverz MAOI-khoz képest kevesebb komoly mellékhatása van, pl nem cseszi fel a vérnyomásod. Az idegrendszerre gyakorolt hatása ettől még nem gyenge.

Mellesleg ezek tényleg szinte semmit nem jelentő események, de nem zárható ki, hogy az antidepresszáns okozza, ritka eset gyanánt. Ha régen nem volt a szedés előtt, akkor gyanús főleg.

2018. dec. 12. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!