0.25g Frontinnak van értelme? Ki lehet gyógyulni a szorongásból gyógyszer nélkül?
Ilyen van itthon, a barátnőm szedi, mert felírták neki. Nekem a szorongásom évek után megint előjött (nem orvos, hanem én állapítottam meg, mivel szervi problémát nem találtak). Aztán most éjszakára 1 szemet beveszek belőle.
Egyáltalán ki lehet gyógyulni gyógyszeres kezelés nélkül ebből?
Épp a napokban döbbentem rá, hogy nekem évek óta napi szinten üresjáratban CSAK negatív gondolataim vannak. Okozhatta ezt a szorongásos rosszullétemet?
Nekem ugyanezt írta fel a háziorvos. Lefekvés előtt szoktam egyet bevenni, a szorongásra nekem nem volt segítség ez a gyógyszer csak álmosított, így nappal be sem veszem. Sokszor este is elfelejtem.
Pszichológushoz járok, ő viszont segítség, nagyon örülök, hogy találtam ilyen szakembert. Az ilyen gyógyszerek önmagukban semmit nem érnek, a probléma gyökerét kell kezelni.
Ki lehet gyógyulni belőle gyógyszer nélkül is, de nem könnyű, nekem a sok sport szokott segíteni.
A gyógyszeres kezelés egyébként nyugtató és antidepresszáns együtt, nem csak nyugtató, ami függőséget okoz, amikor elkezd hatni az antidepresszáns (pár hét) akkor el is kezdik abbahagyatni a nyugtató szedést, szóval az úgy nem túl jó ahogyan leírtad, hozzászoksz a frontinhoz és később nagy adagokat kell szedned majd.
Tüneti kezelés.
Ugyanúgy gyógyít ki, mint a "Leszarom" tabletta. (Az legalább egészséges is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!