Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nektek milyen véleményetek...

Nektek milyen véleményetek van a kórházban való kezelésről?

Figyelt kérdés
Az orvosok küldtek be, hétfőtől kórházban vagyok, személyes tapasztalatokat szívesen fogadnék, ha lenne valaki olyan kedves és leírná. Csak azért mert nagyon tartok tőle, talán így egy kicsit megnyugszom. Előre is köszönöm szépen 😊

2018. dec. 4. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Melyik kórház? Melyik osztály? Milyen műtét? Mindössze csak a legfontosabb infókat hagytad ki. :D Tartsd be az orvosok, és ápolók utasításait, és minden oké lesz. Ne vigyél be nagyon értékes cuccokat magaddal, ha nem feltétlen muszáj.

Jobbulást!

2018. dec. 4. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem egy tündérhegy vagy valami hasonló biztos jobb lenne Neked.. ezek a kórházak ritka szarok, leszarják a fejedet és teletömnek gyógyszerrel, arra ne számíts ,hogy segítenek bármit is.
2018. dec. 4. 18:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem műtét, hanem kivizsgálás, a Honvéd kórházban Kecskeméten. Mentálhigiénés osztályon
2018. dec. 4. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mentális egészség kategóriában szerintem egyértelmű, hogy miféle ellátásról lenne szó.

A barátnőm amúgy már töltött pszichiátrián (SOTE) egy hónapot, bementem hozzá jó párszor, és hát... volt, hogy tévedésből egymást ütő gyógyszereket adtak neki, ezért egy napon át infúzión kellett lógnia. Amúgy tényleg csak annyi történt, hogy megtömték háromféle bogyóval esténként, az lenyugtatta és kiütötte, ő úgy emlékszik rá vissza, mint egy egészen kellemes életszakaszra. (A menzakaja kritikán aluli volt, egyrészt kevés is, másrészt simán kiosztották a penészes kenyeret is a betegek között.)

Bocsi, lehet, nem pont egy ilyen válaszra vágytál. :D

2018. dec. 4. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat! Nem figyeltem a kategóriára.
2018. dec. 4. 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! 😊
2018. dec. 4. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, nálam rettenetes volt. A betegekkel nem foglalkoztak, két hét alatt a kezelőorvossommal egy alkalommal beszéltem, akkor se jutottunk tovább a "hogy vagy?" kérdésen. Az ápolók közül volt aki kifejezetten rendes és figyelmes volt, de volt olyan is aki rendszeresen beszólogatott a betegeknek, nem foglalkozott velünk, pedig volt olyan aki láthatóan segítségre szorult volna.
2018. dec. 5. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!