Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek a tünetek mindenképp...

Ezek a tünetek mindenképp skizforéniára utalnak?

Figyelt kérdés
Gyakran hangokat hallok a fejemben, pl. emberek beszélgetnek/vitatkoznak, meg néha van, hogy a dolgok elkezdenek körülöttem hullámozni, beszűkül a tér ahol vagyok. Üresnek érzem magam, nem akarok emberek között lenni, emellett paranoid gondolataim vannak. :S

2018. dec. 2. 12:49
 1/4 A kérdező kommentje:
*Skizofréniára, véletlen elgépeltem..
2018. dec. 2. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenképpen, viszont ezek erősen pszichotikus tünetek. Az jó, hogy felismerted magadon, hogy baj van. Mindenképpen fordulj orvoshoz (neurológia, majd pszichiátria).
2018. dec. 2. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Szedsz bármilyen gyógyszert egyéb bajodra? Mert annak is lehet a mellékhatása a hallucináció.

Illetve keress mindenképp egy pszichológust (nem pszichiátert), aki beszélgetne veled, és feltárná a probléma gyökerét, nem pedig rögtön gyógyszerekkel tömne. Ha le akar pattintani is erősködj, hogy már pedig te egy pár alkalmat szeretnél vele beszélgetve eltölteni, mert nem akarsz rögtön gyógyszerekhez nyúlni.

2018. dec. 2. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi az isten nyila baja van mindenkinek a pszichiáterekkel, de komolyan?!

Nekem pánik- koégés tüneteken nagyon sokat segített, igen kaptam antidepit de csak azert mert kellett, nem viccből!!

Ezen felül hetente jartam hozza pszichoterapiara. A kettő egyutt kellett

2019. jan. 23. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!