Ez még depressziós tünet vagy már valami más? Többi lent.
Tele van az alkarom és a combom karmolásokkal, zúzódásokkal. Azért csinálom őket, mert a pillanatnyi elviselhetetlen mentális állapotokat megszakítja, és addig is a fájdalomra koncentrálok. Illetve a dühkitöréseim eredményei, mert tárgyakat nem bántok, utólag mindig nagyon megbánom. Magamat azonban nem sajálom, meggyógyul úgyis.
Utólag pedig szeretem a sebhelyeket elnézegetni. Kicsit büszke is vagyok, hogy meg mertem tenni.
Ez még elmegy depressziós tünetnek? Vagy valami más bajom is van már?
Van még más is így?
Na most fogajunk, hogy tizenéves kis picsnek néztek. :D a depi az tini koromban lett diagnosztizálva, azóta többször megerősítve felnőtt korban is. Romló tendenciát mutatva. Csak arra voltam kíváncsi, ez még elfér-e a tünetek közt, vagy már kijött valami bónusz is.
Hozzáteszem, józan pillanataimban nem bántom magam. Csak azokban a nagyon durván elborultakban. Ha lenne kihez szólnom, talán nem lenne szükség rá, de csak így tudom kiélni, levezetni.
Pf. Imádom, hogy minden más kérdésnél körbenyalnak mindenkit, én meg vonzom a "kedves" válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!