Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy kezelik az emberek a...

Hogy kezelik az emberek a leszázalékoltakat?

Figyelt kérdés
2007 óta állok pszichiátriai kezelés alatt szkizoaffektív zavar, szorongás, depresszió, társasági izoláció miatt. Ezek olyan tünetegyüttest eredményeztek bennem, hogy a munkámat sem voltam már képes ellátni. A pszichiáterem javaslatára elindítottunk a leszázalékolási eljárást, 70%-os rokkantságot állapított meg az orvos júniusban. Azt mondta a doktornő, aki vizsgált, hogy ezt a betegséget magas kategóriába sorolják. Most viszont az egyetlen problémám, hogy 36 évesen nem érzem teljes értékű embernek magam, megbélyegzett vagyok. Szegény édesapám, aki már nincs köztünk lassan négy éve most nagyon nem örülne, hogy van egy ilyen semmirekellő fia. Barátnőről már valószínűleg egy életre le kell mondanom.
2018. nov. 18. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is le vagyok százalékolva csak átmenetileg
2018. nov. 18. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok másodrendű polgárként
2018. nov. 18. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a leszázalékoltság egy dolog (és most azt hagyjuk hogy rajtad gondolom ez nem látszik elsőre). Ha te teljes értékű embernek érzed magad, akkor más is annak fog. Én végtaghiánnyal élek, szintén leszázalékolva. Dolgozom teljes munkaidőben, van párom, vannak céljaim, amiket el is fogok érni. Hagyd abba az önsajnálatot és kezdj el egy kicsit pozitívabban állni mindenhez. Nem kell otthon ülni magadbaroskadva. Dolgozz, foglald el magad, és mosolyogj a világra, az visszamosolyog majd rád!
2018. nov. 21. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!