Hallottam ilyenről hogy pelenk fétis. Ez mitől lehet? Eggyáltalán mi? Mire lyó? Nekem is lehet ilyenem?
Ha eddig nem volt, nem valószínű, hogy lesz. Ha nagyon tudatosan szeretnéd elérni, hogy legyen, akkor esetleg.
Sokat én se tudok ennek a hátteréről, csak annyit, hogy nekem van egy barátom, akinek ilyene van, felizgatja szexuálisan a pelenkaviselés, vagy annak gondolata, vagy a látványa, és azt mondta erről, hogy ő olyan sokáig kellett hogy pelenkát hordjon, hogy vannak még róla emlékei és már akkoriban is valahogy "felizgatta", vagy ilyesmiket mondott, hogy nála biztosan attól lett ez...
Nekem pelenkafétisem van, és emlékszem rá, hogy mindig is volt.
Van egy nagyon korai emlékem, amiben szexuálisan fel voltam izgulva, talán ez váltotta ki fétisemet:
Kb. két éves lehettem és a doktornőnél voltunk. Feküdtem a vizsgálóasztalon alattam a kakis pelenka kibontva, és a doktornő (aki kb 35-40 éves lehetett, szőke, és ilyen fura sárgás-szürkés szeme volt) nagyon szigorúan farkasszemet nézett velem, miközben ilyen fura dobpergés-szerű hang hallatszott nagyon hangosan.
Közben végig ilyen különös érzésem volt, később jöttem rá, hogy ez az érzés a szexuális izgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!